Gilla Sig Själv!

posted Apr 7, 2011, 2:18 AM by Ulf Sandström
Case: Vill ha naturligare förhållande till sin kropp, se sig i spegeln och bli glad... påverkas mindre av relationer.

Insats: Intervju för att definiera påverkande faktorer, isolering av tre kritiska situationer: Time Line regression till en ålder där känslan inte fanns, kombination med starkt positivt ankare och resurser från bekanta. Future pacing till framtida situationer med samma ålder, spinna känslan åt andra hållet och utvärdering...

Upplevt resultat:

Hej Ulf!
Hoppas du mår bra för det gör jag :) !!

Jag lovade ju att återkomma med en uppdatering över läget och det känns som att det kan sammanfattas i att livet känns lättare. 

Jag visst inte vad jag skulle förvänta mig, men jag har märkt en skillnad i hur pass nöjd jag är med mig själv när jag tittar mig i spegeln. Det har liksom gått från "fy fan vad jag ser ut" till typ " jo men det ser ju rätt bra ut" eller "Det ser bra ut!". Detta känns så klart fantastiskt!! 

Jag känner mig även gladare och jag bryr mig inte lika mkt om vad min pojkvän säger eller gör. Jag har mer överseende med hans beteende och har större förståelse att han kommer med sitt bagage. 

Jag känner att det är spännande att se vart detta kommer att leda till, om processen fortsätter, eller om den avstannar efter ett tag…
(då kommer jag gärna tillbaka!) 


Comments