Positiv Självkänsla...

posted Feb 21, 2011, 9:13 PM by Ulf Sandström   [ updated Mar 14, 2011, 2:05 AM ]
Case: Vill hitta mer positiv självkänsla i olika specifika situationer, gärna med ökad träningslust som resultat...

Insats: Intervju för att finna minsta gemensamma nämnare... Avatar modellering som lånade resureser... back pacing för att testa och "Berg och Dalbana" future pacing med "Idol-avslut"....

Upplevt resultat:

Tack för senast, det var verkligen en ny och omtumlande upplevelse... jag förstod när jag var hos dig att vi inriktade oss på självbild/självförtroende. Det var jättebra, och verkligen allra viktigast.

Det som kommer näst är mat/hälsa/vikt. En ENORM bit av mitt liv som alltid alltid påverkat mig. Självbild o självförtroende har också mycket att göra med detta.

Alltså jag måste berätta att jag känner mig liksom...annorlunda efter det här!
Kan det verkligen vara möjligt????!!!! Min bästa vän märker skillnad på mig också.
Igår på eftermiddagen reflekterade jag igen över att jag inte riktigt kände igen mig själv...och kom på en skillnad; Jag är sällan jämn i humöret en hel dag. Jag brukar alltid bli omedvetet påverkad av saker, människor jag ser eller möter, vad som helst, det sätter igång känslor av hopplöshet eller vemod över sånt som inte blev, nån sorts ledsen grundkänsla, eller så blir jag speedat glad eller förväntansfull, och sen faller allt igen kanske av en tanke som dyker upp.... Jag kände INGET SÅNT igår, nej faktiskt inte sen jag gick ut från ditt kontor!

Det gör mig förundrad!!! Kan det stämma???!!!

Jag har också några gånger fått mess från mitt ex . Hade det varit förut, skulle jag reagerat väldigt starkt, med glädje och sorg om vartannat, men inte. Jag kunde bara lugnt konstatera, jaha han har messat. Det var som 17. Och sen skratta högt åt hans val av innehåll. INGEN frustration eller ilska. Känner mig bara...lugn och lite...road...! o nästa mess likadant. Bara helt..lugnt! OTROLIGT!
TACK!