Samla Tankar och Hitta Kroppen

posted Jan 2, 2015, 4:53 AM by Ulf Sandström   [ updated Jan 2, 2015, 8:10 AM ]
Case: Man önskar "tankar som samlar sig" och ökad närvaro - minskade ytterligheter i humörsvängningar.

Session: Vi kalibrerade världsbilden, neutraliserade eller ifrågasatte negativa slutsatser om situationer och letade efter optimala framtida tillstånd. 

Upplevt resultat:

Det går bra här. Julledighet så inte så stressigt, jobbmässigt i alla fall.  Mina föräldrar är här, 80 och 82 och inte så krya, så man får vara lite vårdbiträde, detta med två barn och två katter så det är fullt hus. 

Brukar få spelet på mina föräldrar, men det går förvånansvärt bra. Direkt efter sessionen kände jag en julefrid som den i barndomen, 35 år bak i tiden, inser att den finns och har alltid funnits inombords. 

Har även funnit en slags connection med min kropp. Som vi var vänner. Har alltid liksom sett den som något som inte har klarat de krav jag ställt på den. 

Kändes under sessionen som jag var i en bubbla fylld med gelé. Och den känslan av något runt mig har liksom dröjt kvar, en sfär som jag kan vila i, och som liksom växer när jag blir irriterad eller upprörd och jag kan känna det och bara andas ut lugnt och den liksom dras tillbaka och blir geleaktig igen. Låter kanske knasigt men du har nog hört och vart med om det mesta antar jag. 

Tack. Comments